Saturday, February 28, 2009

Opera For Window Mobile


Opera internet untuk Window Mobile yg paling mudah & yg paling bisai untuk browser internet.....DOWNLOAD

PocketIRC

PocketIRC ani sama mcm MIRC ganya ia digunakan khas untuk Window mobile mcm Dopod, O2, HTC...Pendek kata Window mobile la....DOWNLOAD kalau kan mAu register CODE contact ja atau tinggalkan pesanan rah chat box....dengan harga $10.00

SmartFileMan


Kalau kamu payah kan mencari SmartFileMan untuk mobile nokia kamu disini aku ada softwarenya kamu DOWNLOAD saja nah nda usah kan malu-malu heuheuheuehuheu....tp ani bukan untuk 3rd edition ni ah...

wirelessIRC


Bagi sesiapa yg masih berminat menggunakan wirelessIRC untuk mobile nokia atu nah DOWNLOAD tapi nda dpt digunakan untuk 3rd edition....Bila sudah kamu download wirelessIRC, kamu DOWNLOAD jua cracked filenya....caranya mudah saja, bila sudah kamu download cracked filenya kamu copy paste cracked file atu masuk kan kedlm folder IRC yg kamu install atu....DONE...

MSN Polygamy

MSN Polygamy ani membolehkan kamu menggunakan lebih daripada satu MSN Messenger, mana lah tau kamu tedpt banyak email kan hehehehehe.......tapi MSN Polygamy ani boleh digunakan untuk Window Xp saja untuk Window Vista alum lg ada sorry la tu ah mun vista....version Massenger 7.x, 8.x & 9.x labih dari atu nda th dpt tu hehehehe....bila kan mencuba bleh jua download saja DOWNLOAD